Gepassioneerd fietser en fietsenmaker...

... rij mee, ik toon je iets nieuws achter elke bocht.

Contact. Eigenaar Bart in actie op e bike
Ik ben een gepassioneerd fietser en fietsenmaker en ken het Pajottenland als mijn broekzak. Die passie wil ik met jou delen en je een unieke belevenis bieden.

Rijd je een nieuwe route op de elektrische fiets, dan ligt achter elke bocht een ontdekking. Bike Reloaded creëert fietstochten op maat. We volgen niet de massa wielertoeristen, maar laten je de mooiste plekjes van Vlaanderen zien terwijl je ontspannen, elektrisch fietst.

Je huurt bij ons kwaliteitsvolle e-bikes, want we zijn overtuigd dat het comfort van de fiets de ervaring mee in de hand heeft. We doen ook niet zomaar fietsverhuur: wie wil krijgt de routes; gps-toestellen; info over de bezienswaardigheden onderweg; ik rijd mee als gids; of maak er een heerlijk culinaire fietstocht van. Jij fietst, wij doen de rest!

Bike Reloaded is gevestigd in Lennik, op een boogscheut van Brussel en mooi op de rand van het Pajottenland. We brengen jouw elektrische fietsen naar onze partners in de streek of naar waar jij wil in het Pajottenland, de Vlaamse Rand en de Vlaamse Ardennen.

Klaar voor een andere kijk op eigen land? Boek hier je unieke fietstocht, zonder gedoe.

Bart Blommaert
Oprichter Bike Reloaded
E bike opgesteld naast pitoresque boom

Plan je e-bike ervaring nu

Wij verwachten een grote vraag deze zomer nu iedereen 'dichtbij zijn kot' op reis gaat.

Start vandaag

Wij werken samen met