Fietsverhuur
voor horeca

Heb je een horecazaak? Trek gasten aan met een unieke fietsroute! Wij verhuren kwaliteitsvolle elektrische fietsen aan hotels, B&B's, vakantiewoningen, restaurants en meer - inclusief op maat gemaakte routes.

Fietsverhuur voor horeca. Broodjes in broodjeszaak
Hoe gaat het in z'n werk?

Een unieke fietservaring creëer je samen

Met kennis van de streek en een passie voor fietsen, verzorgen we een fietsroute op maat voor jouw horecazaak in de Vlaamse Rand, het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen.
  • Contacteer ons over een fietservaring op maat voor jouw zaak.

  • Samen kijken we wat voor jou en je gasten belangrijk is.

  • Wij ontwikkelen een fietsroute, die jij uit eigen naam kan aanbieden aan gasten. Het uittekenen van de route, de organisatie van fietstochten en de levering van elektrische fietsen laat je over aan Bike Reloaded!

Niet in onze streek?

Bevindt je hotel, B&B, vakantiewoning of restaurant zich niet in onze streek? Of wil je gewoon fietsen huren, zonder route? Ook dan kunnen we helpen. Contacteer ons met je vraag.

Waarom met ons samenwerken?

Jij boekt, wij doen de rest

Maak je geen zorgen over organisatie en materiaal. Wij regelen alles.

Trek gasten aan

Je breidt je aanbod uit met fietsverhuur en een unieke route. Je hebt iets voor op andere horecazaken en trekt nieuwe klanten aan.

Uit eigen naam

Wij ontwikkelen voor jou de fietsroute, leveren de fietsen, gps-toestellen en als je wil een ervaren gids. Dat alles uit naam van jouw zaak.

Kwaliteitsvolle e-bikes

De kwaliteit van de fiets heeft mee de belevenis in de hand. Je huurt bij ons gloednieuwe, premium Scott elektrische fietsen en biedt je gasten een uiterst comfortabele rit.

Geen fietsen aankopen, opruimen en onderhouden

Elektrische fietsen zijn duur; je moet plaats hebben om ze op te bergen; en tijd en geld steken in het onderhoud. Als je fietsen huurt bij BikeReloaded, betaal je enkel wanneer je gasten ze nodig hebben. Wij houden de fietsen voor je bij en onderhouden ze professioneel.

Broodje in broodjeszaak

Klaar voor e-bike verhuur?

Contacteer ons opinfo@bike-reloaded.be+32 493 889 256 of via deze link:

Start vandaag

Wij werken samen met