Fietstochtenvoor groepen

Boek een fietstocht voor je groep of bedrijf in de Vlaamse Rand, het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen. Jij fietst, wij doen de rest!

Fietsverhuur voor groepen. Groep met e bikes an de hand

Onvergetelijke fietsroutes

Op zoek naar mooie fietsroutes in Vlaanderen? Bij Bike Reloaded vind je fietstochten zonder zorgen: unieke routes die je ontspannen beleeft op de e-bike. Je rijdt volop in het moment en ontdekt iets nieuws achter elke bocht.
Kwaliteitsvolle e-bikes

Je rijdt op premium elektrische fietsen van het merk Scott en trapt zonder zorgen.

Unieke fietsroutes

We stippelen een originele fietsroute uit, op maat van je groep en van de streek. Je volgt niet de massa wielertoeristen, maar ontdekt de mooiste plekjes van Vlaanderen ontspannen vanop de e-bike.

Eén boeking, volledige service

Boeken bij Bike Reloaded betekent totale service: elektrische fietsen, routes, GPS-toestellen en info over bezienswaardigheden. Graag een gids? Dat kan! Bij problemen onderweg staan wij paraat voor herstellingen.

Reserveer je eigen pakket

Wil je graag een culinaire fietstocht langs geuzebrouwerijen? Een familie-BBQ aan het eind van de rit? Of een teambuilding op de fiets? We leveren je pakket op maat met kennis, passie en degelijk materiaal.

Fietsverhuur op locatie

Je kan bij Bike Reloaded ook elektrische fietsen huren voor een groep zonder route of begeleiding. Wij brengen de fietsen naar jouw gekozen locatie in in de Vlaamse Rand, het Pajottenland of de Vlaamse Ardennen.
Fiets je liever ergens anders? Of wil je maar één elektrische fiets huren? Contacteer ons en we bekijken de mogelijkheden.
Start vandaag
Man en vrouw enthousiast om starten met Bike Reloaded.

Klaar voor je e-bike ervaring?

Contacteer ons over elektrische fietsverhuur en onvergetelijke fietsroutes. Omdat elke boeking verschillend is, zijn al onze prijzen op aanvraag.

Start vandaag

Wij werken samen met